Visoka škola Ivanić-Grad

Visoka škola Ivanić-Grad

Županijska skupština Zagrebačke županije podržala je inicijativu VŠIG i gradonačelnika, odnosno Grada Ivanić-Grada te je na sjednici 14. listopada 2021.g. donijela odluku o darovanju nekretnine, točnije krila Učeničkog doma, vrijednog 7,1 milijuna kuna Gradu Ivanić-Gradu za potrebe visokog obrazovanja te obrazovanja i kulture uopće.

VEVG 1

Osim povećanja prostora namijenjenog za Visoku školu Ivanić-Grad, dobre vijesti dolaze i u vidi suradnje VŠIG sa drugim ustanovama iz područja visokog obrazovanja. Naime, Visoka škola Ivanić-Grad potpisala je Ugovor sa Veleučilištem u Velikoj Gorici o znanstveno-istraživačkoj, obrazovnoj  i stručnoj suradnji. Sastanku su nazočili dekan dr.sc. Ivan Toth, prof. v. š. i tajnica Lidija Derdić, dipl. iur. ispred Veleučilišta u Velikoj Gorici, te dekan doc.dr.sc. Mile Marinčić, v. pred. i tajnica Stela Tudor, mag. iur. ispred Visoke škole Ivanić-Grad.

VEVG 2

Označeno u

Od akademske godine 2021./2022. počinje specijalistički diplomski stručni studij - Protetika, ortotika i robotika u fizioterapiji (2. studeni 2021.). Prijave za studij traju do 25.10.2021., a kako se prijaviti pogledajte ovdje

Više o samom studiju možete pogledati u prilogu Mreže TV na poveznici ovdje

 

Novine Glas Slavonije

Označeno u

Priznanja

U utorak, 12. listopada 2021. godine održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada na kojoj su uz prigodne govore, dodijeljena javna priznanja.U utorak, 12. listopada 2021. godine održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Ivanić-Grada na kojoj su uz prigodne govore, dodijeljena javna priznanja.

Visoka škola Ivanić-Grad predložila je neke od dobitnika nagrada koji su svojim radom i stručnošću podigli kvalitetu studija. Priznanja Grada Ivanić-Grada primili su ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Naftalan Goran Maričić, dr. med. spec. pred., ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot Popovača prim. Marina Kovač, dr. med., spec. psih. med., pred., te dr. sc. Slavici Janković, v. pred. pročelnica Odjela za zdravstvene studije Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, a godišnja nagrada je uručena, prof.dr.sc. Jasmini Havranek v.d. ravnateljici Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

„Svi dobitnici nagrada koje je Visoka škola Ivanić-Grad nominirala su svojim zalaganjem, znanjem i stručnošću pomogli da mi danas u Ivanić-Gradu imamo visoko školstvo. Svima im hvala“, rekao je dekan Visoke škole doc. dr. sc. Mile Marinčić, v. pred..


Više o dobitnicima javnog priznanja Grada Ivanić-Grada i njihovom doprinosu visokom školstvu u Ivanić-Gradu možete pogledati pritiskom na njihova imena:


prof.dr.sc. Jasmina Havranek,
prim. Marina Kovač, dr. med., spec. psih. med., pred.,
dr. sc. Slavica Janković, v. pred.

 

Označeno u

vsigDJH

Dekan Visoke škole Ivanić-Grad doc. dr. sc. Mile Marinčić koferencijskim pozivom sudjelovao je u emisiji Dobro Jutro, Hrvatska gdje su se kroz razgovor uz ostale teme dotakli i novog diplomskog specijalističkog stručnog studija: protetika, ortotika i robotika u Fizioterapiji, Visoke škole Ivanić-Grad. 

Gostovanje dekana možete pogledati na linku

Označeno u

Poštovani i dragi studenti,

s novom akademskom godinom kreće i nova natjecateljska sezona u različitim sportovima pod organizacijom Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Prvi su na redu šahistice i šahisti.

Kao i prošle akademske godine kada smo započeli s radom, i ove godine Sportska udruga studenata Visoke škole Ivanić-Grad zajedno s našom matičnom institucijom (Visoka škola Ivanić-Grad) potiču i pozivaju studente da se uključe u ovaj organizirani oblik studentskih aktivnosti i sudjeluju po vlastitom interesu na različitim natjecanjima. 

Studentsko šahovsko prvenstvo održat će se 23.10.2021. na platformi Tornelo (online), prijave se zaprimaju do 19.10.2021. Natjecanje je ekipnog karaktera i mogu sudjelovati studentice i studenti, ekipu čine tri igračice odnosno igrača. 

Pozivamo sve zainteresirane studentice i studente koji imaju interes, koji poznaju pravila  šaha (pravila ubrzane igre) i igraju ga više ili manje redovito da se prijave potvrdnim odgovorom na mail (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) do 15.10.2021.

Ako će postojati dovoljan interes (min 3 igračice ili igrača) izvršiti će se prijava za natjecanje.

Srdačan pozdrav,

Predsjednik Sportske udruge studenata Visoke škole Ivanić-Grad,

Goran Bobić, prof.fiz.kult., pred.

Označeno u
Stranica 1 od 24

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas