Visoka škola Ivanić-Grad dobila Dopusnicu

09 Rujan 2020
Objavljeno u Novosti

Zadovoljstvo nam je moći objaviti da je Visoka škola Ivanić-Grad samostalna visokoškolska, obrazovna institucija. Na adresu Visoke škole Ivanić-Grad ovaj tjedan je pristigla Dopusnica Ministarstva znanosti i obrazovanja za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja i izvođenje studijskog programa preddiplomskog stručnog studija fizioterapija. Posebno se ovom prilikom zahvaljujem dekanu Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, dr. sc. Željku Sudariću, prof. v. š., kao i svim djelatnicima Veleučilišta, a pogotovo onima koji su sudjelovali u radu tijela Visoke škole Ivanić-Grad (dr. sc. Slavici Janković, v. pred. i dr. sc. Erni Davidović Cvetko), uvjeren sam da će biti prilike da se susretnemo i usmeno zahvalimo svima.

Hvala Gradonačelniku Javoru Bojanu Lešu, dr. vet. med., pred., kao i svim djelatnicima Grada koji su na bilo koji način sudjelovali u ostvarenju ovoga cilja. Hvala ravnatelju bolnice "Naftalan" specijalisti Goranu Maričiću, dr. med., pred., kao i ravnateljici bolnice u Popovači primarijus Marini Kovač, dr. med., spec. psih., pred., kao i svim njihovima djelatnicima koji su angažirani u okviru procesa razvoja Visoke škole Ivanić-Grad.

Hvala i svim članovima Upravnog vijeća Visoke škole Ivanić-Grad kao i Stručnog vijeća Visoke škole Ivanić-Grad. Zahvaljujem se i svim suradnicima Visoke škole koje nisam ovaj put izdvojio poimence , no to ne umanjuje njihovu zaslugu u ovom uspjehu.

Dobivena Dopusnica jest uspjeh, ali znači i obavezu da se još jače prione na posao, kako bi se već planirani novi studijski programi. Vjerujem da ćemo kroz tri do pet godina moći reći, da smo ostvarili zadne ciljeve te da će strategija razvoja Visoke škole Ivanić-Grad polučiti svoje rezultate na visoko obrazovanje u Ivanić-Gradu.

Želim nam svima da Visoku školu Ivanić-Grad gledamo očima prosperiteta Grada Ivanić-Grada i zajedničkim dobrom svih!

                                                                                                                           Privremeni dekan,

                                                                                                                           doc. dr. sc. Mile Marinčić, v. pred.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 09 Rujan 2020 07:14

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Mob: 091-6020956, 091-6020953
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas