GRADONAČELNIK JAVOR BOJAN LEŠ IMA VIZIJU KAKO NASTAVITI RAZVIJATI VISOKU ŠKOLU IVANIĆ-GRAD

08 Prosinac 2020
Objavljeno u Novosti

Dana 03.12.2020. god. u prostorijama Učeničkog doma Ivanić-Grad na inicijativu gradonačelnika Grada Ivanić-Grada Javora Bojana Leša održan je sastanak vezan uz prenamjenu Doma za starije i nemoćne osobe Ivanić Grad (Starački dom je svojevremeno bio plan gradnje u drugom krilu Učeničkog doma).

Sastanku su još nazočili ravnatelj Učeničkog doma Drago Šilić i dekan Visoke škole Ivanić-Grad Mile Marinčić.

Sukladno prijašnjim sastancima u navedenom pravcu u međuvremenu je na zamolbu Grada Ivanić-Grada i Visoke škole Ivanić-Grad, Zagrebačka županija obavila sve predradnje te izvjestila Grad Ivanić-Grad i Visoku školu Ivanić-Grad, kako se sada mogu obratiti Stručnoj službi Župana Zagrebačke županije sa Zamolbom za darivanjem navedenog dijela zgrade. Gradonačelnik je žurno odreagirao te je zamolba već proslijeđena na navedenu adresu u Županiji.

Na sastanku je dogovoren hodogram djelovanja kako prije, tako i poslije dobivanja navedenog dijela zgrade. Osim Gradonačelnika koji je inicijator svega sa jasnom vizijom da se u navedenom dijelu napravi reprezentativan prostor za Visoku školu Ivanić-Grad i svojevrsni mini kampus za visoko obrazovanje, u navedene procese se uz ravnatelja Šilića i dekana Marinčića aktivno uključuje i direktora Razvojne agencije IGRA gospodina Valentina Gadžu. Ravnatelj Šilić je vrlo brzo nakon sastanka na sve navedene proslijedio promemoriju za daljnje djelovanje.

Svjedočimo još jednom važnom projektu Gradonačelnika Javora Bojana Leša i Grada Ivanić-Grada.

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 08 Prosinac 2020 11:04

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Mob: 091-6020956, 091-6020953
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas