DELEGACIJA VŠIG NA SASTANKU S POLIKLINIKOM SVETA NEDELJA I TVRTKOM OTTOBOCK

09 Lipanj 2021
Objavljeno u Novosti

U ponedjeljak 7. lipnja dekan Visoke škole Ivanić-Grad zajedno sa suradnicima (tajnicom Stelom Tudor, mag. iur., i Josipom Šubarićem, dipl. physioth., pred.) posjetio je Polikliniku Sveta Nedelja. Prvi razlog navedenog posjeta jest novi studij Visoke škole Ivanić-Grad (diplomski specijalistički stručni studij: protetika, ortotika i robotika u fizioterapiji) koji je u procesu akreditacije pri MZO-u i AZVO-u. Inicijativu za ovaj susret učinila je Visoka škola Ivanić-Grad. Drugi razlog susreta bilo je upoznavanje s radom jedne i druge institucije i mogućnost buduće suradnje. U Poliklinici Sveta Nedelja nas je srdačno primila ravnateljica mr. sc. Milka Granić Husić, dr. med., zajedno s liječnicom Ivanom Rajnpreht Folnegović. U otvorenom razgovoru, koji je započeo u uredu Ravnateljice, a nastavio se razgledavanjem cijelog prostora, načelno je dogovoreno da se krene u potpisivanje sporazuma o suradnji, koji bi uključivao i odrađivanje kliničke prakse za buduće studente Visoke škole Ivanić-Grad s diplomskog specijalističkog stručnog studija: protetika ortotika i robotika u fizioterapiji. U zadnjem dijelu susreta imali smo kratko upoznavanje s asistenticom direktora Ottobock-a gđom. Snježanom Martinović koja nam je kratko prezentirala proizvode (pomagala) iz asortimana tvrtke Ottobock. Radni sastanak smo završili s ravnateljicom mr. sc. Granić Husić i iz Svete Nedelje otišli prepuni dojmova, uvjereni kako će se suradnja između dvije institucije pripremiti i razvijati na obostranu korist i zadovoljstvo.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 08 Srpanj 2021 07:39

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas