POSJET DELEGACIJE VELEUČILIŠTU "LAVOSLAV RUŽIČKA" U VUKOVARU

05 Srpanj 2021
Objavljeno u Novosti

Dana 10. lipnja 2021. delegacija Visoke škole Ivanić-Grad koju su činili dekan doc. dr. sc. Mile Marinčić, v. pred., voditeljica studentske referade Tajana Petrinec, prof., dipl. bibl., suradnica Višnja Božić Kušar, mag. prim. educ., vanjski suradnik za tehničko održavanje Zvonimir Carek, struč. spec. ing. inf. posjetila je Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru. Sastanak je bio unaprijed dogovoren, a teme sastanka su bile:

- mogući zajednički studij „menadžment u zdravstvu“,

- informiranje zaposlenika VŠIG o elementima završne diplome,

- informiranje zaposlenika VŠIG o promociji studenata,

- informiranje zaposlenika VŠIG o radu knjižnice.

Nakon uvodnog dijela sastanka kojemu smo nazočili svi zajedno i koji je otvorio dekan dr. sc. Željko Sudarić, prof. v. š., krenulo se u radni dio. Dekan doc. dr. sc. Mile Marinčić, v. pred., je nastavio radni sastanak sa prodekanima Veleučilišta u Vukovaru dr. sc. Slobodanom Stojanovićem, prof. v.š., mr. sc. Darijom Ivanković, v. pred. i dr. sc. Slavicom Janković, v. pred., pročelnicom odjela za zdravstvene studije. Sudionici sastanka su zaključili kako u ovom trenutku imamo posložene kolegije te nositelje kolegija. Kolege iz Vukovara su sugerirali moguće sitne promjene u nazivu kolegije, te da bi se svakako trebalo poraditi na uređenju (smanjenju) satnice glede opterećenja studenata i usklađivanja satnice sa ECTS bodovima. Zaključeno je kako će kolegica mr. sc. Darija Ivanković, v. pred., pripremiti zapisnik navedenoga sastanka sa korekcijama u postavljanju predmeta, koji će se uputiti dekanu u Ivanić-Grad i kolegici doc. dr. sc. Sonji Kalauz, kako bi se iskristaliziralo konačno mišljenje, ali i pripremili daljnji koraci za izradu Elaborata (ponajprije syllabusa predmeta), ali i ostalih elemenata. Načelno je dogovoreno da se ipak ne ide prema akreditiranju online studija.

Voditeljica studentske službe Tajana Petrinec, prof., dipl. bibl. i suradnica Višnja Božić Kušar, mag. prim. educ. su za to vrijeme imale odvojene sastanke s voditeljem studentske službe Antunom Novincom, dipl. ing., Marijom Tot i informatičkim referentom Igorom Bilandžićem, ing. oko evidencije završnih radova i provođenju završetka studija kroz ISVU sustav, elementima završne diplome, organiziranju i tijeku promocije studenata, provođenju ankete te sa knjižničarkom Tatjanom Ivić Lovrinović, mag. educ. philo. croat. o evidenciji i pohranjivanju stručnih i završnih radova u digitalni repozitorij.

Nakon prvog dijela susreta, napravljena je pauza za ručak i odmor, a sastanak je nastavljen u 15.00 sati u prostorijama VEVU.

U zadnjem dijelu radnoga sastanka na kojemu je sudjelovao i naš suradnik Zvonimir Carek, struč. spec. ing. inf., sastali smo se sa tvrtkom OFIR i dobili značajne informacije o mogućnosti sigurnog provođenja određenih postupaka i procesa VŠIG-a na daljinu kao što su upis studenata, prijava za razredbeni postupak, kreiranje programskih ugovora za studente te ugovora za vanjske suradnike.

Dekan doc. dr. sc. Mile Marinčić, v. pred. je u tom vremenu imao još jedan kratki susret sa dekanom dr. sc. Željkom Sudarićem, prof. v.š. o tekućim pitanjima i nastavku suradnje između naše dvije prijateljske institucije.

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas