Nova natjecateljska sezona u različitim sportovima pod organizacijom Hrvatskog akademskog sportskog saveza

12 Listopad 2021
Objavljeno u Novosti

Poštovani i dragi studenti,

s novom akademskom godinom kreće i nova natjecateljska sezona u različitim sportovima pod organizacijom Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Prvi su na redu šahistice i šahisti.

Kao i prošle akademske godine kada smo započeli s radom, i ove godine Sportska udruga studenata Visoke škole Ivanić-Grad zajedno s našom matičnom institucijom (Visoka škola Ivanić-Grad) potiču i pozivaju studente da se uključe u ovaj organizirani oblik studentskih aktivnosti i sudjeluju po vlastitom interesu na različitim natjecanjima. 

Studentsko šahovsko prvenstvo održat će se 23.10.2021. na platformi Tornelo (online), prijave se zaprimaju do 19.10.2021. Natjecanje je ekipnog karaktera i mogu sudjelovati studentice i studenti, ekipu čine tri igračice odnosno igrača. 

Pozivamo sve zainteresirane studentice i studente koji imaju interes, koji poznaju pravila  šaha (pravila ubrzane igre) i igraju ga više ili manje redovito da se prijave potvrdnim odgovorom na mail (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) do 15.10.2021.

Ako će postojati dovoljan interes (min 3 igračice ili igrača) izvršiti će se prijava za natjecanje.

Srdačan pozdrav,

Predsjednik Sportske udruge studenata Visoke škole Ivanić-Grad,

Goran Bobić, prof.fiz.kult., pred.

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas