Svečano otvorenje Visoke škole Ivanić-Grad

19 Veljača 2019
Objavljeno u Novosti

Iako su studenti prve generacije stručnog studija fizioterapije upravo položili svoje prve ispite, Visoka škola Ivanić-Grad 21. veljače 2019. i službeno je otvorena. Domaćini, Gradonačelnik Javor Bojan Leš, dekan Mile Marinčić i predsjednica Upravnog vijeća Tatjana Trošt Bobić srdačno su pozdravili sve cijenjene uzvanike, a posebno izaslanika Vlade RH Mate Čička, pomoćnika ministrice obrazovanja Momira Karina, zamjenicu župana Zagrebačke županije Nadicu Žužak, izaslanicu gradonačelnika Grada Zagreba Katarinu Milković, dekana Veleučilišta Lavoslav Ružička Željka Sudarića te biskupa Sisačke biskupije Vladu Košića.

Govornici su redom govorili o važnosti osnivanja ovakve visokoobrazovne ustanove, o posebnosti partnera Visoke škole, specijalne bolnice Naftalan, te o budućnosti škole i njezinu pozicioniranju i prepoznatljivosti.

Program otvorenja osvježili su učenici Glazbenog odjela Osnovne škole Stjepana Basaričeka te klapa Leggero.

Tijekom ove i sljedeće godine Visoka škola djeluje pod mentorstvom Veleučilišta Lavoslava Ružičke iz Vukovara, nakon čega bi se trebala osamostaliti. Vizija Visoke škole Ivanić-Grad je postati elitnom visokoškolskom ustanovom prepoznatljivog imidža tržišno orijentirane organizacije koja pruža usluge vrhunske kvalitete te kvalitetnim prijenosom kompetencija stvarati stručnjake sposobne za uspješno rješavanje poslovnih izazova budućnosti, posebice u domeni fizioterapije, sestrinstva, rehabilitacije, kineziterapije, ali i informatičkih tehnologija.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Veljača 2019 10:54

Adresa

Adresa:
Moslavačka 13, 10310 Ivanić-Grad
Website:
www.vsig.hr
Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/2016-840 – referada,
01/2016-841 – tajništvo,
01/2016-842 – savjetnica
Mob: 091-6020956, 091-6020953
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OIB:80175889349, MBS:081161497,
IBAN: HR0424840081135069251

Naša misija

Misija VŠ IVANIĆ-GRAD jest produciranje visokoobrazovanih stručnjaka koji će uspješno odgovarati suvremenim poslovnim izazovima te, posljedično, podizanje razine kvalitete visokoškolske poduzetničke edukacije u Hrvatskoj. Kroz studijske programe promovirati znanja relevantna za društvo i struku, uz uvažavanje poslovne, radne, stručne i znanstvene etike i uz provođenje visokih vrijednosnih kriterija. Uloga je Visoke škole Ivanić-Grad i da osmisli, ispituje i razvija inovacije u oblasti rehabilitacije, terapije, sestrinstva…, ali i tehničkih znanosti i ekonomije te da kroz znanstvenu i tehničku podršku pomaže razvoju Grada, županije i šire.

Pratite nas