4. mjesto na Državnom prvenstvu u odbojci na snijegu!

Dana 1. i 2. veljače 2024. sudjelovali smo na UNISPORT SNOW, prvom nacionalnom akademskom prvenstvu u odbojci na snijegu. Natjecanje je održano na Skijalištu Platak u Primorsko-goranskoj županiji. U konkurenciji studenata natjecalo se sedam hrvatskih visokoškolskih ustanova: Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište Sjever, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Zagrebačka škola ekonomije i managementa, Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru i naša institucija, Veleučilište Ivanić-Grad. U uzbudljivoj atmosferi, uživajući u ovom sve popularnijem zimskom izdanju odbojke, na kraju osvajamo na Državnom prvenstvu za nas izvanredno 4. mjesto!

Spavanje u planinarskom domu, party dobrodošlice, igra u atipičnim uvjetima i iznad svega, neka nova i divna prijateljstva, ono su što ćemo ponijeti u naš Ivanić-Grad nakon natjecanja.

Na Državnom prvenstvu predstavljali su nas Rocco Brlek i Marko Perković, studenti stručnog prijediplomskog studija Fizioterapija te Marko Sesar, student stručnog diplomskog studija Protetika, ortotika i robotika u fizioterapiji. Studente je organizirao, pripremio i vodio dr.sc. Goran Bobić.

Naši rezultati:

1. KOLO
Veleučilište Ivanić-Grad – Sveučilište u Zagrebu 9:21
REPASAŽ 1. kolo
Veleučilište Ivanić-Grad – bez protivnika bb
REPASAŽ 2. KOLO
Veleučilište Ivanić-Grad – Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru 21:14
POLUFINALE
Veleučilište Ivanić-Grad – Sveučilište u Zagrebu 10:21
UTAKMICA ZA 3. MJESTO
Veleučilište Ivanić-Grad – Sveučilište u Rijeci 11:21

 

Slike s natjecanja: