Veleučilište u Akciji!

Upisom u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica činimo plemeniti korak u stvaranju šansi danas, za bolji život sutra. Veleučilište Ivanić-Grad podržava Akciju upisa u Registar te zajedno i u suradnji sa Srednjom školom Ivan Švear Ivanić-Grad  provodi radnje s ciljem edukacije učenika i studenata o važnosti i potrebi prikupljanja uzoraka krvotvornih matičnih stanica čime se povećavaju šanse oboljelima za pronalazak podudarnog darivatelja i pomaže se rad Banke krvi iz pupkovine Ana Rukavina.

Na taj način, promovirajući i podržavajući Akciju Zaklade Ana Rukavina, Veleučilište Ivanić-Grad i Srednja škola Ivan Švear Ivanić-Grad daju poticaj i doprinos ostvarenju njenih ciljeva i ističu, između ostalog, i svoju odgojnu-obrazovnu i društvenu ulogu u zajednici.

Naši studenti i ovaj put nisu propustili priliku te su se u hvalevrijednom broju rado odazvali na akciju upisa koja je bila održana u prostorima Srednje škole Ivan Švear. Na tu činjenicu posebno smo ponosni! Zahvaljujemo se i svim studentima koji su se informirali o aktivnostima Zaklade i poslušali predavanja o krvotvornim matičnim stanicama. Posebno hvala našoj suradnoj ustanovi, Srednjoj školi Ivan Švear iz ivanić-Grada na čelu s ravnateljicom gđom Josipom ilić, dipl.oecc. Nadamo se našu kvalitetnu suradnju ubuduće i dodatno proširiti te s nestrpljenjem očekujemo novu Akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica koja će od strane našeg Veleučilišta biti svesrdno podržana!